Boende

Är ni många, kan ni bo på fina Södergården med plats för 10 personer. Ska det vara lite lyxigt är det gården Fållen som gäller – här bor du mitt i hägnet och kan njuta av utsikten över alla kronhjortar och mufflon. Är det det autentiska som drar, rekommenderar vi Rydala, vårt renoverade torp i gammal stil, där vatten pumpas upp för hand och glödlamporna har ersätts av stearinljus.


Kyrkebacken

Kyrkebacken är det helt nybyggda området i Hjortseryd.

7 härliga dubbelrum där 5 av rummen har dusch och toalett på rummen och de 2 andra delar dessa faciliteter. Bastu, vinkällare och träningslokal. I ett separat hus finns möteslokalerna och restaurangköket. Ligger vid Hjortserydssjön med fantastisk utsikt.


Fållen

Den lilla mötesplatsen i hjorthägnet erbjuder 3 dubbel- och 1 enkelrum med toalett och dusch på rummen.

Allt nyrenoverat och med modernt Lidhultskök och en bra kock trollar vi fram kvällens middag. Bekväma och smarta mötesmöjligheter i huset.


Södergården

Hjortseryds jakt- och fiskecentrum. I Södergården finns det plats för 10 personer i enkelt boende.

Sängarna är fördelade på 2 dubbelrum, 1 fyrbäddsrum och 1 trebäddsrum. Jaktstugan är samlingslokalen vid jakt och fiske och lämpar sig för konferenser upp 35 personer. Husen angränsar till hjorthägnet där kronhjortar och mufflon bjuder på minnesvärda ögonblick.


Jägarhyddan

Nyrenoverad storstuga vid gamla landsvägen, som besöktes av vår konung Gustav den 6:e Adolf som satte sin signatur på en sten vid uppfarten.

Innehåller 3 lägenheter med plats för 4, 6 resp 8 vuxna och med plats för ytterligare 4 barn i fasta sängar i 8-bädds-lägenheten. Bastu och tvättmaskin i källaren.


Rydala

Den nyrenoverade gamla torparstugan mitt i vildmarken utan elektricitet.

Plats för 7 personer i stugan som ni värmer med den vedeldade kakelugnen. Sjöarna ligger inom promenadavstånd.