Vi på Hjortseryd

Vad vore en anläggning utan ett varmt hjärta?! Gänget du möts av på Hjortseryd har alla ett stort engagemang och kunskap om bygden, skogen och djuren. När du besöker Hjortseryd ser vi till att du får en oförglömlig upplevelse, oavsett om du är här på konferens, bröllop eller älgjakt.


Lennart Jönsson

VD

Skogen är Lennarts skötebarn och får du följa med honom på en vandring så lovar vi en oförglömlig dag bland flora och fauna. Stort hjärta som värnar om din upplevelse och din integritet vid besöket i Hjortseryd.

 

 

Emma Liedman

                                                                                                                                                             Konferensvärdinna

Emma ser till att ert möte blir årets höjdpunkt. Född i trakten och kan berätta historien om myrarna och gränslandet. Stor passion för hästar och westernridning. Har ni frågor så finns Emma alltid till hands.

 

 

Andreas Johansson

 

 

Köksmästare

Andreas är kock med ett brinnande intresse för mat, jakten och naturen. Han har jobbat på diverse krogar runt om i Sverige, allt från fine dining restauranger till skolbespisning. Då naturen och jakten är ett stort intresse finns det inget bättre ställe att jobba och vistas i än Hjortseryd, säger Andreas.