Vi på Hjortseryd

Vad vore en anläggning utan ett varmt hjärta?! Gänget du möts av på Hjortseryd har alla ett stort engagemang och kunskap om bygden, skogen och djuren. När du besöker Hjortseryd ser vi till att du får en oförglömlig upplevelse, oavsett om du är här på konferens, bröllop eller älgjakt.


Lennart Jönsson

VD

Lennart känner antagligen inte personligen allt vilt i vår vildmark men har sett väldigt många av dem. Skogen är Lennarts skötebarn och får du följa med honom på en vandring så lovar vi en oförglömlig dag bland flora och fauna. Stort hjärta som värnar om din upplevelse och din integritet vid besöket i Hjortseryd.

 

 

Emma Liedman

                                                                                                                                                             Konferensvärdinna

Emma ser till att ert möte blir årets höjdpunkt. Född i trakten och kan berätta historien om myrarna och gränslandet. Stor passion för hästar och westernridning. Har ni frågor så finns Emma alltid till hands.

 

 

Andreas Johansson

 

 

Kock

Andreas är kock med ett brinnande intresse för mat, jakten och naturen. Han har jobbat på diverse krogar runt om i Sverige, allt från fine dining restauranger till skolbespisning. Då naturen och jakten är ett stort intresse finns det inget bättre ställe att jobba och vistas i än Hjortseryd, säger Andreas.

 

 

Donne Svensson

                                                                                                                                                                

Konferensvärdinna

Donne, som är uppväxt i grannbyn har en lång erfarenhet från restaurangvärlden och tycker om att ordna till rummen och servera dig. Bor på en liten lantgård i Ljushult och finner stor glädje av ridning samt skogs- och lantbruk.

 

 

Anna Berg

                                                                                                                                                                       Konferensvärdinna

Anna tycker om att ta hand om dig som gäst, hon ser till så att du trivs och att rum, lokaler och restaurang är rena och snygga.Hon är också den som serverar och blandar till fördrinken inför kvällens middag, alltid med ett leende på läpparna och glimten i ögat!

 

Våra aktivitetsexperter


I skogarna finns sjöarna, myrarna och djuren och för att du som gäst hos oss ska få ut det mesta av ditt besök och få en verklig upplevelse, arbetar vi med professionella guider och medhjälpare.

 

Martin Ahlström

Fiskeguide

Sportfisket är en av våra största fritidsaktiviteter. Martin har sin stora passion för främst flugfisket och har fiskat hela livet. De senaste åren har han jobbat heltid med sportfisket och har regelbundet flugfiskekurser, guidningar mm. Självklart ska man fiska när man besöker Hjortseryd och vår fantastiska natur och här hjälper Martin till med rätt utrustning, mm. för att er fiskeupplevelse ska bli lyckad.

 

Kerstin Granlund

                                                                                                                                                                                        

Svampkonsulent

Kerstin kan allt om bär, svampar och hur de påverkar din hälsa. Beroende på när, så kan ni under konferensen välja ett svampäventyr eller brännvinsprovning med Kerstin som guide i Hjortseryds vildmarksskafferi.

 

 

Anders Liedman

 

Hästkarl

Anders, hästkarl med stort hjärta, styr vagnen till en härlig picknick-plats eller tar er på en guidad tur i vildmarken. Här kan ni läsa mer om Ljushults Hästkraft.

 

 

 

Lennart Jönsson

 

Jakt

Samtidigt som Lennart är VD för Hjortseryd Vildmarks AB, så är han jaktledare. Stor kunskap om djur och natur parat med hans enorma lugn i alla situationer skapar en harmoni och en härlig samvaro under några dagars jakt eller för kortare jakter under er konferens. Jakt och skytteaktiviteter hittar du här.

 

 

Andreas Johansson

                                                                                                                                                                                           Kock

Chefen i köket. Vill ni laga middagen tillsammans med kocken som del av konferensen eller som en trevlig kick-off? Sänd din bokningsförfrågan så kommer vi tillbaka med ett förslag.