Sommarfest/kickoff paket

Det bästa sättet att knyta ihop en arbetsgrupp är att göra något trevligt tillsammans! Samla ihop personalen och kom till oss i Hjortseryd. Vi tar bara emot ett sällskap åt gången, vilket gör att ni är ensamma om utsikten, servicen och den fantastiska viltbuffén! Vi har satt ihop två paket som passar lika bra till vårkickoffen som till sommarfesten.

DSC_27562.jpg

DSC00769.JPG

Nubbetur och viltbuffé

Nubben, denna smakrika svenska tradition som har sitt ursprung i örtmedicinen. På Hjortseryd kryddar vi med egna smaker och längst en vacker skogsslinga låter vi er smaka tre av våra favoriter. Denna skogstur tar ca 1 tim. Kvällen avslutas med viltbuffé från Hjortseryd, med egna korvar, rökt viltkött och grillat tillsammans med säsongens tillbehör. Kaffe och kaka ingår. Pris 645kr/person. Grupper från 10-40 personer.

IMG_2256.JPG

Lerduveskytte och viltbuffé

Oavsett om du är van jägare eller helt novis är lerduveskytte en rolig aktivitet som passar de flesta. På skytteplatsen finns vindskydd med eldstad och fikakorgen är medpackad. Att skjuta lerduvor tar ca 1½tim. Kvällen avslutas med viltbuffé från Hjortseryd med egna korvar, rökt viltkött och grillat tillsammans med säsongens tillbehör. Kaffe och kaka ingår. Pris 725kr/person (ca 25 skott/person) Grupper från 10-20 personer.