SKYTTE

I lerduveskytte är det alltid fart och fläkt. Det smäller högt och lerduvorna flyger snabbt genom luften. Att träffa dem är självklart målet! Med hjälp av instruktören kan du som redan är inbiten skytt få tips och hjälp hur du ska förbättra din teknik. Har du aldrig skjutit förr få du hjälp med grunderna till ett lyckat skytte. I simulatorn tränar vi skytte året runt oberoende av vädret.


hjortseryd_KG_9943.jpg

Lerduveskytte

Vilken  lycka när du ser lerduvan bli till ett moln av damm! För jägare, för skytteintresserade, och för er som alltid velat prova men som aldrig fått chansen. I stort sett vem som helst kan bli introducerad till skytte. Efter några provskott blir det tävling där vi korar gruppens mästare På skjutplatsen finns vindskydd och öppen eld. Fikakorgen är så klart medpackad. Perfekt för kompisgänget, svensexan eller möhippan!

 


053.JPG

Skyttesimulator

I vår skyttesimulator kan du prova på älgjakt, björnjakt, lerduveskytte, fasanjakt mm i en varm och torr miljö helt oberoende av väder! Simulatorn ger också tillfälle till övning innan jakten, eller bara en rolig aktivitet för kompisgänget. Vår instruktör finns med under hela aktiviteten.