Gastronomikvällar på hjortseryd

med årets kock 2017

Den 9-10 November gästas Hjortseryd av Johan Bakéus och Mikael Lundén


Välkomna till en högklassig kulinarisk upplevelse med en fantastisk inramning!

Kock Johan  - Kopia.jpeg

 

Johan har tävlat ett flertal gånger i Årets Kock och 2017 stod han som mycket värdig segrare efter att ha varit snubblande nära tidigare med bland annat två silverplatser. Med tanke på konkurrensen, är det ett otroligt fint facit. Johan är uppvuxen i ett jägarhem i Matfors, söder om Sundsvall och numera bosatt i Stockholm, men med planer på att öppna krog i Sundsvall tillsammans med hustrun. Johan har ett gediget intresse för naturen och flugfiskar gärna. Vem vet, kanske blir det egenfångad regnbåge från Hjortseryd i någon av rätterna, men garanterat kommer vårt välhängda viltkött att serveras.

Lunden_0001 - Kopia.jpg

 

Ingen måltid är komplett utan väl utvalda drycker. Därför har vi bjudit in Mikael Lundén, en av auktoriteterna på området. Mikael är Senior Brand Ambassador gällande drycker och utbildad av vinproducenter runt om i världen, Champagnehus och inte minst på destillerande anläggningar. Han arbetar ofta med kocklandslaget och räknar de ledande kockarna i landet på sin personliga vänskapslista. Mikael kommer att välja kvällens drycker och tillsammans med Johan presentera maten och dryckerna , på ett underhållande och informativt sätt under kvällen.


Pris: 2495kr/person inkl  dryck. Övernattningspaket: 2995kr/person inkl dryck. övernattning i dubbelrum samt frukostbuffé. Bindande anmälan, begränsat antal platser.

Anmäl via mail: info@hjortseryd.se Eller telefon 0761-413017. Vill ni att vi kontaktar er, fyll gärna i formuläret nedanför!

Namn *
Namn