parhelg med styckning, afternoontea och vinprovning.


18- 19 mars 2017

Välkomna till Hjortseryd på en rolig, lärorik, god och avslappnad helgupplevelse!

Ni checkar in på era rum kl 13.30. Därefter är det samling på slakteriet för den av er som ska stycka. Styckningskursen börjar med fika och fortsätter sedan i viltslakteriet där fokus ligger på styckningsteknik och hygien. Efter styckningen fortsätter praktiska övningar i köket där kökschef Andreas Johansson lär dig mer om hur du bäst tillagar viltköttet. Här lagas en trerätters viltmiddag som du tillsammans med ditt sällskap njuter av i brasans sken!

För den av er som inte styckar väntar afternoontea med olika godsaker från Hjortserydsskogen. Sen står bastun varm för den som vill och efter det väntar vinprovning i vår vinkällare. Kvällens middag står styckningsgänget för, det är bara att slå sig ner vid dukat bord!

Ni sover gott i ett av våra dubbelrum och på morgonen väntar brunch i restaurangen.

IMG_0294 - Kopia.JPG
Canonbilder 2016 103.JPG

I paketet ingår: För person 1, eftermiddagsfika, styckningskurs, matlagning med kökschefen, trerätters viltmiddag, övernattning i dubbelrum samt brunch. För person 2, afternoon tea, bastu, vinprovning, trerätters middag, övernattning i dubbelrum samt brunch. Pris 2360kr/person.