Mötesrum

Hjortseryds mötesrum är framförallt platser, där ni som möts inspireras av de natursköna omgivningarna. Det finns mötesrum för stora och mindre grupper och samtliga är utrustade med den senaste tekniken för genomförande av konferens.  Ni har också tillgång till andra mindre rum för avkoppling och sammankomster. Att kunna laga mat tillsammans i ett stort restaurangkök är kanske kvällens höjdpunkt och efter en god middag sitta och njuta i någon av våra lounger.  På morgonen när du vaknar upp från en god natts sömn möts du av hjortarna i Fållen eller den gnistrande vattenytan i Hjortserydssjön.

Kyrkebacken

Kyrkebacken är det helt nybyggda området i Hjortseryd. 7 härliga dubbelrum där 5 av rummen har dusch och toalett på rummen och de 2 andra delar dessa faciliteter. Bastu, vinkällare och tillhörande lounge. I ett separat hus finns möteslokalerna och restaurangköket. Ligger vid Hjortserydssjön med fantastisk utsikt.

 

Södergården och Jaktstugan
Hjortseryds jakt- & fiskecentrum

I Södergården finns det plats för 10 personer i enkelt boende. Sängarna är fördelade på 3 dubbelrum, varav ett med dubbelsäng, ett trebäddsrum och ett enkelrum. Vårt stora mötesrum heter Jaktstugan och lämpar sig för konferenser för ca 40 personer och är även samlingslokalen vid jakt och fiske aktiviteter. Här ligger också vår gårdsbutik med kött från våra egna marker, böcker, hantverk och annat smått och gott... Husen angränsar till hjorthägnet där kronhjortar och mufflon bjuder på minnesvärda ögonblick.

 

Fållen

Hjortseryds lilla smycke, en mötesplats inuti hjorthägnet som erbjuder 3 dubbel- och 1 enkelrum med toalett och dusch på rummen. Detta mysiga 1800 tals hus är nyrenoverat med varsamhand och är utrustat med modernt Lidhults kök. För den lilla gruppen fungerar Fållen utmärkt även som möteslokal.