Kropp & Hälsa

På Hjortseryd lägger vi stor vikt vid maten och själen. Du ska som gäst uppleva lugnet och den harmoniska atmosfären Hjortseryd har. Som en gäst sa här kan man höra tystnaden Passa på att ta hand om dig själv och på så sätt få ut mer av ditt möte här på Hjortseryd.


massage.jpg

Klassisk massage, Taktilmassage & Shiatsu massage

Den klassiska massagen: Det är nog den som gemene man tänker på när man hör ordet massage. Man blir väl omhändertagen av vår massör som löser din stela nacke eller rygg.

Taktilmassage: Hos oss här på Hjortseryd kan du även njuta av en mjukare form av massage så kallad taktilmassage. Det går också bra att kombinera de olika massageteknikerna. Lägg till massage som ett inslag i konferensen eller efter en dags fiske eller jakt.

Shiatsu massage: Shiatsu massagen är en japansk kroppsterapi även kallad för japansk akupressur massage Behandlingen ges på en madrass på golvet och man har alla sina kläder på. Massagen går ut på att man via massagteknik stretchar och med hjälp av ledrotationer löser upp blockeringar i kroppens meridiansystem Under en shiatsu massage blir man djupt avslappnad och den har en positiv effekt på en mängd hälsoproblem.   

 

 

 


Noomi Steffan_1.jpg

Yoga

Yoga handlar om att hitta balans i kropp och själ genom andningsteknik och avslappning. Yogan på Hjortseyd passar alla åldrar, så väl nybörjare som proffs. Vi börjar med att träna olika kroppsställningar, andningsövningar och meditation. Allt detta för att få en högre nivå av medvetenhet och att stressen minskar. Yogan här på Hjortseryd passar bäst för grupper på mellan 6-8 personer. 

 


imm025_27 600 361.jpg

Qigong

Qigong är en kinesisk rörelse och andningsdisciplin som praktiseras över hela världen. Qigong går ut på att med långa mjuka rörelser som går i varandra gynna vår livsenergi och vårt immunsystem samt förebygga stress. Detta är en perfekt paus från allt tänkande på konferensen och landa i kroppen samt göra plats för nya idéer och inspirera. Qigong kan med fördel hållas utomhus om vädret tillåter.