JÄGAREXAMEN

Vi arrangerar intensivkurser i jägarexamen. Torsdag – söndag, Du blir omhändertagen av ett gäng mycket kompetenta ledare, med stor erfarenhet av utbildning inom jakt och skytte. Vi använder oss av Svenska Jägareförbundets material.

Vi har ändamålsenliga lokaler och en fantastisk miljö för utbildning både i teori och praktik, med skyttesimulator, faciliteter för hagelskytte  och tre kompletta jaktskyttebanor bara 30 minuter bort. Vi har också eget vilthägn och slakteri. Boendet är också i direkt anslutning till hjorthägn och övriga faciliteter. Vi har med andra ord alla möjligheter att ge Dig en gedigen introduktion på Dianas stigar. Tillfälle ges att besöka en vapenbutik, titta på vapen och få en duvning i vapenvård.

Vi varvar teori med praktik men självklart är tyngdpunkten på skytte och säkerhet, kurslitteraturen skickas ut i god tid och en förutsättning är att Du läser den innan kursen startar.

Vi är flexibla, Du kanske vill gå en kurs med kollegorna på arbetet, tjejgänget, eller kompisarna på gymmet! Vi ordnar detta förutsatt att ni är minst 5 deltagare.

Vårt mål är att Du ska lämna oss med en färdig jägarexamen och vara en bit på vägen till att bli en duktig och säker jägare. I paketet ingår kurslitteratur, helpension, banhyra för skjutbana mm. Kostnad 9800 kr, tillkommer gör, provkostnader  och ammunition.

Antal deltagare är 5-8st per kurstillfälle.

Aktuella kursdatum våren 2014 är 3-6 april och 1-4 maj

Som tillval kan vi erbjuda en dags  jakt under hösten-vintern, Du kommer fredag kväll, äter middag och sedan jagar vi på lördagen, det kan vara löshundsjakt på älg, rådjursjakt med drivande hund, vildsvins jakt eller andjakt. Ett kul sätt att återse kursdeltagarna och få prova på riktig jakt. Pris per deltagare (helpension) 2500 kr

Välkommen önskar vi på Hjortseryd

IMG_0437.JPG
IMG_0371.JPG
IMG_0436s.jpg
Kerstin och Madde 14 taggare.jpg