Att mötas i Hjortseryd

Vi tar emot en konferensgrupp per tillfälle så söker ni denna exklusivitet har ni kommit rätt. I Hjortseryd strävar vi efter att vara den bästa mötesplatsen. Har du besökt oss och vill komma tillbaka känner vi att vi är på rätt väg. Det som kännetecknar en bra mötesplats för oss är kunskap, service, ödmjukhet och förmåga att lyssna. Vi har kunskap om vår vildmark som vi vårdar och vill ta er med in i, jakt-, fiske- och naturguiderna känner skogarna och vattnen och maten ni spisar har tillagats av närproducerade råvaror och med kärlek till årstidernas smaker. 

KONFRU~1.JPG

För att ert besök i Hjortseryd skall bli årets höjdpunkt utvecklar vi våra matkunskaper i projekt Småländska smaker. Laga mat med kocken? Vi sätter samman arrangemanget. Skriv i din bokningsförfrågan.

DAGKONFERENS - ingår förmiddagens kaffe/te, lunchbuffé, eftermiddagsfika och konferenslokal. Konferensvärdinna finns till hands under hela dagen. Pris per person är 650 kr.

DYGNSKONFERENS - ingår övernattning, frukostbuffé, för- och eftermiddagsfika, lunchbuffé, tre-rätters middag och konferenslokal. Konferensvärdinna finns till hands under konferensen. Pris per person vid min.5 personer är 2.400 kr för del i dubbelrum, 2.900 kr. för enkelrum.Pris per person vid färre än 5 personer är 2.900 kr för del i dubbelrum, 3.400 kr. för enkelrum. Vi tar emot en grupp per tillfälle så ni har exklusiv tillgång till hela anläggningen.

TEMAKONFERENS - ingår övernattning, frukostbuffé, för- och eftermiddagsfika, lunchbuffé, tre-rätters middag, konferenslokal och specialanpassad mötesaktivitet. Konferensvärdinna och guide finns till hands under konferensen

ANNAN MÖTESFORMvi tror att det finns många varianter av möten, varianter som vi inte känner till. Vilka era önskemål är skriver ni bokningsformuläret och skickar till oss så svarar vi upp med ett förslag.

Samtliga priser är exklusive moms.