Dygnskonferenser

Välkommen på dygnskonferens!

Vi tar endast emot en grupp åt gången så här får ni garanterat en lugn och avskild mötesplats. Våra lokaler är väl utrustade med modern teknik och storslagen utsikt. I vår lilla möteslokal som rymmer ca 8 personer har ni utsikt över Hjortserydssjön. Vår stora lokal för ca 40 personer gränsar till vårt kronhjortshägn. Konferensvärdinna finns tillgänglig under hela er konferens.  Maten som lagas i restaurangen kommer så långt som möjligt från egna marker och allt kött vi stolt serverar är viltkött som hanterats i vårt viltslakteri. Ni bor bekvämt i smakfulla dubbel eller enkelrum med dusch/toalett på rummet.

På Hjortseryd har vi ett starkt socialt engagemang. För varje gäst som besöker oss på dygnskonferens skänker vi 62kr till St Hannibal Foundation, en skola för utsatta barn i Manilla Filipinerna. Läs mer..

Vi jobbar också aktivt med miljö och klimat frågor, och kan garantera en ”klimatneutral konferens”! Läs mer..

 

KONFRU2.JPG

AKTIVITETER-För att ert besök i Hjortseryd skall bli årets höjdpunkt har vi många spännande konferensaktiviteter att välja mellan, t.ex. flugfiskekurs, vinprovning i vinkällaren, eller varför inte kliva in i vårt kök och tillsammans med kocken tillaga kvällens trerätters meny. Läs mer...

DYGNSKONFERENS - ingår förmiddagsfika , lunch, eftermiddagsfika, trerätters middag, övernattning, frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch och konferenslokal. Konferensvärdinna finns till  hands under konferensen. Pris per person vid min 6 personer är 2.400 kr för del i dubbelrum, 2900 kr  för enkelrum.Vi tar emot en grupp per tillfälle så ni har exklusiv tillgång till hela anläggningen.

                                                                                                         

Är du intresserad? Hjortseryd behöver helt enkelt upplevas.                                                                                                                                                             Vi bjuder gärna på fika och en rundtur. Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig.

barrF145.png