Dagskonferens

 Välkommen på dagskonferens!

Vi tar endast emot en grupp åt gången så här får Ni garanterat en lugn och avskild mötesplats. Våra lokaler är väl utrustade med modern teknik och storslagen utsikt. I vår lilla möteslokal som rymmer ca 10 personer har Ni utsikt över Hjortserydssjön. Vår stora lokal för ca 40 personer gränsar till vårt Kronhjortshägn. Konferensvärdinna är tillgänglig under hela Er konferens.  Maten som lagas i restaurangen kommer så lånt som möjligt från egna marker och allt kött som vi stolt serverar är viltkött som hanterats i vårt viltslakteri.

På Hjortseryd har vi ett starkt socialt engagemang. För varje gäst som besöker oss på dagskonferens skänker vi 20kr till St Hannibal Foundation, en skola för hårt utsatta barn i Manilla Filipinerna. Läs mer..

Vi jobbar också aktivt med miljö och klimat frågor, och kan nu garantera en ”klimatneutral konferens”! Läs mer..

För att ert besök i Hjortseryd skall bli årets höjdpunkt har vi många spännande konferensaktiviteter att välja mellan, t.ex. skytte, flugfiskekurs, kaffeprovning och svampvandring. Läs mer..

I dagskonferensen ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal med förfriskningar. Konferensvärdinna finns tillgänglig under hela dagen. Pris per person är 650kr exklusive moms.

barrF145.png