Dagskonferens

Välkommen på dagskonferens!

Vi tar endast emot en grupp åt gången så här får ni garanterat en lugn och avskild mötesplats. Våra lokaler är väl utrustade med modern teknik och storslagen utsikt. I vår lilla möteslokal som rymmer ca 8 personer har ni utsikt över Hjortserydssjön. Vår stora lokal för ca 40 personer gränsar till vårt kronhjortshägn. Konferensvärdinna finns tillgänglig under hela er konferens.  Maten som lagas i restaurangen kommer så långt som möjligt från egna marker och allt kött vi stolt serverar är viltkött som hanterats i vårt viltslakteri.

På Hjortseryd har vi ett starkt socialt engagemang. För varje gäst som besöker oss på dagskonferens skänker vi 20kr till St Hannibal Foundation, en skola för utsatta barn i Manilla Filipinerna. Läs mer..

Vi jobbar aktivt med miljö och klimat frågor, och kan garantera en ”klimatneutral konferens”! Läs mer..

KONFRU2.JPG

AKTIVITETER-För att ert besök i Hjortseryd skall bli årets höjdpunkt har vi många spännande konferensaktiviteter att välja mellan, t.ex. skytte, fiske, nubbetur och matlagning. Läs mer..

DAGSKONFERENS - ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal. Konferensvärdinna finns till hands under hela dagen. Pris per person är 595 kr exklusive moms.

 

                                                                                                   

                                                                                                                       Är du intresserad? Hjortseryd behöver helt enkelt upplevas.                                                                                                                                                             Vi bjuder gärna på fika och en rundtur. Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig.

barrF145.png